Monday, June 28, 2010

work printing teknologi

aii..sebelum terlupa.ini dia art work ku masa subjek printing tecnology di bawah pensyarah en hafiz pada ketika itu. Belajar tentang printing bukannya mudah.nak kena tahu era printing bermula dan perkembangan teknologi printing. Mcm2 nama printing wujud.dan aku kena buat research pasal Flexographic Printing. dan pada masa itu bermula la kerja mengkaji warna dalam printing. ni adalah salah satu work kajian warna printing



dan kemudian..projek seterusnya kena buat satu filem yang mana kerjanya perlu membuat poster dan paper bag bagi filem berkenaan. hehe..dan hasilnya seperti di bawah.


inilah posternya
inilah paper bag nya.

kreativiti tak pernah habis

hurm..pasal kreativiti lagi..ok ni ada video dan sedikit gambar yang maybe leh kita kata mmg kreatif..seni tu satu imaginasi yang apabila kita luahkan..mmg mengkagumkan..cayalah.









video