Thursday, December 16, 2010

lagi DS04

sebelum ni aku dah letak work2 aku. tappi aku semak2. rupanya ada lagi aku lupa nak masuk. sebelum ni ada beberapa work yang lebih kurang mcm ni la. nak tgk work yang itu tekan SINI. seterusnya kat bawah ni.. sambungannya lar.

last sekali..time degree show volume 4..


ni antara teaser video yang dibuat oleh ajk2 tertinggi viscom bersama bantuan para lecturer sebelum majlis .

dan lastly.. aku nak ucapkan.. TERIMA KASIH SEMUA
lau nak tgk lebih detail. link kat website ni

http://ftmk.upsi.edu.my/~ds04/


video


video

advert

hait.kembali lagi.ku nak tunjukkan artwork ku dalam subjek advertising semester terakhir ku di u. koiyak jugak poket tapi xpela.berkorban demi kerja org kata. degree show volum 4 telah ku tempuhi dah alhamdulillah berjalan dgn baik.ni la antara work nya. layanz