Thursday, December 16, 2010

lagi DS04

sebelum ni aku dah letak work2 aku. tappi aku semak2. rupanya ada lagi aku lupa nak masuk. sebelum ni ada beberapa work yang lebih kurang mcm ni la. nak tgk work yang itu tekan SINI. seterusnya kat bawah ni.. sambungannya lar.

last sekali..time degree show volume 4..


ni antara teaser video yang dibuat oleh ajk2 tertinggi viscom bersama bantuan para lecturer sebelum majlis .

dan lastly.. aku nak ucapkan.. TERIMA KASIH SEMUA
lau nak tgk lebih detail. link kat website ni

http://ftmk.upsi.edu.my/~ds04/


video


video

No comments: