Sunday, November 13, 2011

S. P. M

Assalamualaikum..

Esok, adik lelaki aku akan menduduki SPM. SPM ya adik, bukan percubaan lagi tau. Jawab elok2 dan yakin. Jangan jawab main redah.

Cik kakak feza juga akan baca buku. Sebagai sokongan supaya encik adik nak study. Ya.. serius ni.
see..? haa.. tekun gitu.
tapi baca 'buku novel'.
ekekee..
Ok, baca buku ya adik. Gudluck exam esok. Buat yang terbaik.

Jangan macam si kakak ni, Lepas puas baca 'buku novel, Baca muka buku pula. Itu je yang dibuat setiap kali balik kerja.

Lepas tu baca 'buku BLOG" yang ini.
hebat kan.

ulat "buku" gitu.
dushh..

ok la. nak tamatkan entry ini disini.
Aku nak jadi 'ulat buku'..tapi bukan 'ulat muka buku' atau 'ulat perosak'. so, better aku zzz sebelum aku bertukar jadi 'ulat bulu'. eh..eh..

ulat nak masuk kepompong.. daa..
salam.

8 comments:

budakampung said...

gud luck for your bro~ :)

Cik Cempaka said...

cantik lukisan,,sukerr

Hanif said...

minat melukis Cik Feza ni yekk..
God luck untuk adik Cik Feza...

cinnamon.com said...

good luck..utk adiknya..

MaYa MustWany said...

alahai comel2 je doodle nya..aah sekarang budak2 lagi maju bab2 'buku2' ni.hihih

Gen2Merah said...

gud lak utk adik Feza yee.. esok lah saya akan jadi pengawas utk pelajar2 SPM ni... ehehe

merahitujambu said...

good luck adik..=_=

fRaMe+LenSeS said...

all the best.mendoakan dia jugak. ;)

btw kan kamu, tu wat sendiri ae lukisan tu, sgt nice. Nadh suka tgk.

(kagum) T.T