Friday, November 11, 2011

i miss U

Assalamualaikum

hari ni. 11/11/11..

i miss u, i miss u, i miss u wahai blog.

Dah dua hari aku tak dapat buka blog ni. Punya la aku susah hati, sampai aku jadi tak ada mood untuk dua hari. Kerja aku buat serba tak kena dan aku asyik duduk buka blog ini yang asyik terpapar

"blog has been removed".
Pautan
Penting sangat ke blog ni bagi aku. Dulu memang kurang penting sebab aku agak kurang berblog, tapi sekarang, yes, sangat2 penting. Dah jadi habit dah tiap kali buka internet mesti jengah blog ni dan tengok blog2 yang aku follow. Lepas tu baru lah cari bahan ke apa ke or buka fb.

Blog aku kena remove secara tiba2, dan aku pulak agak buta it, aku jadi blur gila2.
Terima kasih buat blogger hanif bin Idrus yang tolong aku. terima kasih banyak2

Merangkak2 aku ikut step yang beliau bagi, dan akhirnya.. blog ini kembali ke pangkal jalan..eh eh.

dan terima kasih juga buat Miss Froggie.. Anda memang kawan terbest.

Aku happy sangat ni.. weeeee
Hari jumaat bertarikh 11/11/11..

tolong la jangan removed lagi blog kesayangan ku ini.plzzz

peace no war.
salam

11 comments:

Hanif said...

ini tanda-tanda google nak kasi pagerankni...hehehhehehee.
Tahniah dah dapat balik..
dulu mula-mula kena...memang panik sekejap..
tiap-tiap hari tengok blog..tetiba tak tengok..tak tahu nak buat apa...

fadh leyanie said...

tak pernah kena lagi blog has been removed kalau kena mesti blur jugak:P

SeRi mAnJa said...

nseb bek seri x pernah lagi kne mcm tu...kalo tak mau meraung sbb mati2 ingat 'blog has been removed'.

hehe sme la kte, asal dpt on9 je mesti url blog yang akan dicapai dlu :)

merahitujambu said...

sy pon pernah kena..tp dh dgr diorg kata jgn panik so sy cool kejap..

Aujinz said...

owh.. ha'ah... itu hari pun kena.. dua hari tak boleh bukak blog.. bukan blog jer, dengan akaun google semua sekali.. (T___T)..

tapi nasib baik boleh recover balik.. kalau tak, jenuh..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis kena remove dulu seharian tak mkn..hehe.nmpk sgt blogger tegar kita kan?selamat berblog dik

bobiedanbad said...

pernah kena :)

Rnova said...

oh nasib baik. dpt balik yer cik feza...

shera haifa said...

sapa yg remove?

Miss Froggi said...

ehee...sy xwat pape pun...:) anyway tahniah dpt smula blog anda....luv u my beloved frendss...

Miss Froggi said...

eh...ader sy dctu...heehe...miss froggi xwat pape la yunk...love u...:)