Thursday, November 24, 2011

Pheww..

As salam

Tadi mood aku bengang. Tak pasal2 dekat shoutmix aku ni ada link ke web porno. Aku menyumpah seranah sekejap. Lepas tu aku cool balik dan cuba bertenang cari penyelesaian untuk delete link tu. Tak tahulah kan kot ada orang dah buka link tu dan lepas tu SHOCK tengok web tu.

Aku akui, aku buka. Sebab aku tak tahu web tu link web yang macam gitu. Sah2 aku SHOCK.

"Bengongggg" perkataan pertama aku sebut. huk2. maaf, ayat kurang sopan diguna.

Lepas tu, dari pertolongan seorang blogger. Aku berjaya delete. pheww.. lega.

Aku ni dah la jenis yang cepat panik. Benda2 macam ni boleh buat kan aku panik tahu..
Apadaaa..

tak pasal2 aku buat entri ni. Sekaligus update ini blog. apa kess..
k r. zass

10 comments:

Aujinz said...

tak boleh nak buat ape.. shoutbox tue open kat semua orang. tapi kita boleh jer manage dier.. kalau saya tak boleh laa.. dah lupe password.. koh koh koh

Hans said...

itu mesti spam tu

Cik Cempaka said...

panik pun comey..

fadh leyanie said...

"bengongg" kira sopan lagi la..haha :P

shera haifa said...

kene hati2 dgn link yg diletak dkt shoutbox tu. kadan2 entah pe2..
^^

Juliet_iRa~" said...

heee..

xpe la buka sbb xtau kan..heee..

ira da jrg check shoutbox..huu..

sbb x tercheck..pastu byk iklan je..:)

Gen2Merah said...

nasib baik aku tak letak shoutmix.. kalau tak macam2 link yang kena hantar d situ...

Keburukan lain kalau pasang shoutmix ni, pengunjung yang BW bukan nak baca entri kita pun.. sekadar tinggalkan jejak kat situ jak.

Kalau saya, lebih utamakan pembaca dan pengomen setia berbanding traffic pengunjung yg dtg sekejap ni...

ILA HonEyBuNNy said...

hah??

sama la..ila kena jugak....terkejuttt tgk..sakit hati tol la..

Hanif said...

dapat buat entri bonus..hehehehehe.
SM penting sebab at least anda dapat tinggalkan jejak.
Kadang2 masa mencemburui kita..
BW ini cakap senang tapi kalau nak baca semua entri..jenuh gak..atau tak sesuai kita nak komen
At least kita ada datang dengan tinggalkan jejak..
Pendapat aku ler...kekekeke

mohd ridwan said...

Block buadak tu~