Thursday, November 17, 2011

zero

Assalamualaikum..

Semalam 3 kali aku buat entry.
tapi esok lusa? berapa kali pulak.

Aku bukan tak nak update tiap2 hari. Tapi serius, aku memang tak ada idea nak update ape. Jadi aku just tengok blog2 orang lain je la.

ok2. Aku update la ni. ini kira update ke? Siapa kisah aku update atau tak. ngeh2..
Banyak betul perkataan update entri kali ni.

ok bai
sekian..

6 comments:

Cik Cempaka said...

ngeeee~~~ update sudah

Gen2Merah said...

ekekekeke... dah namanya nak update... taip 'update je lah kan... ehehe..

cinnamon.com said...

emmm..ye kadang2 mmg letih...nak dpt idea..memikiorkannya..

myblog said...

hahahah..tengah tak der idea ler tuuu..
Lukisan lawa lerr
Datang dari bloglist
Hanif bin Idrus Blog

fRaMe+LenSeS said...

macam ni pun buleh ye. :P hihihi.
updatelah macam mana pn. ada mengikutnya nanti tu. ;)

Aujinz said...

nie kira Update laaa nie.. rajin gak dier tak macam saya... koh koh koh