Tuesday, August 9, 2011

Trade 1

As salam.

Tadi, buka je blog ni, ada satu komen dari cik nanad. Komen nya semalam, tapi aku baca hari ni. Maaf terlewat. Aku dah mula bizi di siang hari, malam2 pula.. macam ni la. Buka sekejap.

Aku tak hebat nak berdoodle seperti blogger2 yang lain. Tapi boleh la kan sikit2 . Aku juga baru je main2 dgn doodle ini semua. Iaitu semenjak aku terperap dekat rumah ni. Cik Nanad ada sebut pasal doodle trade. Kiranya dia buat doodle untuk aku, dan aku buat untuk dia. Cik Nanad punya doodle lawa2 dan comel2. Beruntung la kalau dapat trade. Tak caya tengok la blog nya kat sini

So disini, aku buat doodle untuk kamu cik Nanad. Maaf kalau tak lawa. Feza belum pandai nak letak corak dekat baju doodle2 seperti doodle2 cik nanad dan doodle blogger2 lain. Feza ada buat dua. Dua2 feza bagi untuk Cik Nanad. As thank you


satu2.. feza sayang blog

dua2.. feza sayang bloggers
tiga2.. sayang sama2

maaf, baru je lepas tengok flat 301A.haha
k la. salam

21 comments:

nanad said...

ya ampun~comell bangat sih :D timekasih cik feza! excitednyaa dapat doodle comils2 ni :) oklah,nanad pun nak buat dua doodle jugak untuk cik feza >.< tunggu naa~hehe

feza said...

maaf la kalau buruk ya doodle feza bagi. dapt dua ?? hehe yay..

~Tieha~ said...

comey...cm ner buat erk...?

Ayu Suhada said...

cutenyaaa doodle tuh..mcm ne nak wat..kite nak jugaa...-glowing mlowing face- *___*

Noorul Amera Adnan said...

alolo so sweet comey la. teringin nak doodle jugak la feza :)

missina said...

cantik giler doodle nih,,memg kreatif,,nak jugak,,,hehehe,,tp trade tu maknenye nak kene tukar2 yer,,,huhu,,tak reti,,,

Michada said...

x cumil je...tp CANTIK..;)

aimi adilah said...

chantek :)

merahitujambu said...

wah..comelnyaa..nak doodle jugak..sy ponbuat doodle..=)..salam ramadhan

feza said...

tieha : thanks.buat guna ilustrator

ayu suhada : thanks, tak boleh janji ayu. tengok pada masa.insyALLAH.

Noorul Amera Adnan : tq. kalau ada kelapangan. insyaALLAH.

Missina : terima kasih. ya.doodle trade kena tukar2 la.hee

Michada : tq..

aimi : tq ^_^

merah itu jambu : terima kasih. Nanti lain waktu boleh la tukar2.

feza said...

As salam. Maaf la. berkenaan doodle trade ni. siapa2 yang nak trade tu, Jangan buat untuk feza lagi, biar feza buat dulu untuk mereka yang nak. Takut feza tak ada kelapangan masa untuk melukis dan membalas balik. Sudah bekerja kini. Masa untuk blog semakin kurang. Kembali kepada kesibukan dunia. Ada masa, feza lukis dan tag kan. terima kasih atas minat. rasa sgt dihargai.thanks

~Tieha~ said...

o0o0...ilustrator..tieha xpandai guna tu... hihihi... tp mmg comey sgt2

alif ismail said...

salam..

cun2 lah doodle kat blog nih...hihihi...

feza said...

tieha : lebih kurang macam photoshop juga.. =)

alif ismail : wksalm, tq alif

Brilliant Marjan said...

comelnya...kreatif =)

feza said...

Brilian Marjan : tq.

kimiez said...

cute & sweet..

feza said...

kimiez : tq

Si Cadburry said...

Comel :) Nak jugak

http://mistaqila.blogspot.com/

Busyra Bt Takiyudin said...

comelnya.. nak2.. :)

Nur Syafiqah said...

jemput join :)
http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html