Thursday, August 25, 2011

Aku si jurufoto

As salam

Selamat pagi..

Maaf, aku terlalu sibuk bekerja sekarang. Masa aku banyak dihabiskan di tempat kerja. Berdiri sepanjang masa. Ok, Aku mengaku. Aku penat dan letih. Balik rumah je aku terus tidur.

Belum lagi masuk hal2 yang tension2. Bila hari pertama aku short duit sampai dua hari kerja. Kiranya, aku tak ada gaji untuk dua hari. Belum masuk lagi hari ini, esok dan akan2 datang. Stress sikit rasanya. Susahnya cari duit. Moga2 hari ni lebih baik dari hari semalam.

Satu perkara gembira,

Hari ni aku buka2 je blog, ada sesuatu buatkan aku tersenyum. Aku dah dapat doodle trade dari cik Nanad. Comel gila.

Unik nya ada background yang cun, kreatifnya ada salotip terlekat. Comel kan..comel sangat2
Thanks cik Nanad. Banyak lagi doodle2 beliau yang lawa2 dekat blog beliau. Klik namanya untuk ke blog beliau. Ini Doodle dari beliau.


Ok la. Maaf, aku tak dapat nak balas komen or BW lagi, Aku nak kena pergi kerja. Doakan aku tak de short duit hari ni.

Ok la.salam.

4 comments:

Brilliant Marjan said...

Harap tak short duit lagi..teringat keje part time masa tgu stpm dulu..seriau benor bila duit kurang dlm RM200 >.. jenuh fikir (time tu buat dua kerja, gigihkan?) ketika kerja pagi, alhamdulillah Allah bagi ilham, terus minta izin kat bos nak kuar kejap..selamat Giant tak mula operasi lagi..

cik tehaa said...

bila la bole dpt doodle comel cmni :p

Selamat Hari Raya, Feza! :)

feza said...

Marjan : feza ni kerja part time juga ni. Memang risiko short tu ada setiap hari. Sb jaga duit hari2.hee.

Apapun, Alhamdulillah, mana2 kesusahan tu kan, mesti Allah bantu jika kita ingt sentiasa pada DIA.

cik teha : selamat hari raya cik tehaa

Nur Hamizzah said...

comel giler doodle ni. hahaha

btw, selamat hari raya feza :)