Thursday, August 11, 2011

last trade

As salam..

Selepas doodle art trade dengan Cik Nanad. Agak terkejut la sebab ada yang suka dengan doodle feza. Seperti entri2 sebelum ni ada feza tulis. Feza tak pandai melukis sangat. Doodle tu feza lukis, feza rujuk anime punya. Cuma feza ubah la jadi doodle bertudung.

Apa pun, Alhamdulillah Cik Nanad suka. Bukan tak nak art trade, tapi feza tak yakin dengan tahap kualiti doodle feza. Kadang2 feza rasa doodle feza sangat buruk, tapi, kadang2 ada yang menjadi. Apa pun, setiap orang ada penilaian tersendiri.

Pada Entry sebelum ni, Bila baca komen, ada permintaan beberapa orang blogger yang nak doodle art trade dengan feza. tenkiu. Serius terharu.

bila masuk dunia...... doodle trade
Secara tak langsung, Dunia doodle jadi meriah..

Bagi blogger2 yang pernah nak doodle feza. Ini feza lukis beberapa doodle.

Disebabkan style doodle adalah berbeza-beza. Feza tak tahu nak nilai tahap "kecomelan" doodle yang blogger2 suka.

Supaya tak berlaku blogger ambil doodle yang sama dari blogger lain, Mana2 yang mintak doodle trade pada komen entri trade 1 tu, sila la pilih mana yang berkenan. Yang terawal pilih dan komen mana yang dia nak, dia dapat la. Doodle yang dah dipilih, tidak boleh dipilih lagi oleh blogger yang lain. itu bagi mengelakkan rasa tak puas hati or tak mahu kesamaan la.



doodle one

doodle two

doodle three

doodle four

doodle five

Feza tak tahu siapa yang nak doodle trade dengan feza. Mengikut komen yang dibaca.. yang minta Ayu shuhada, Noorul Amera Adnan, Missina, Merah itu jambu dan Yana. Komen yang lain, tidak menunjukkan NAK. (bagi bacaan saya la). Nama2 yang disebut, Sila la kalian melihat dan memilih.

Mungkin ini blogger2 terakhir feza doodle art trade.

Maaf, feza masih tak yakin akan doodle feza. Lagi pula.
Terima kasih di atas blogger yang sudi doodle art trade dengan feza.

Penutup entri ni. Kalau ada kata2 feza yang menyakitkan hati, tersalah dan tersilap. Feza minta maaf.

Sorry. Gomen-nasai..
mungkin, akan2 datang, feza mungkin buka kembali Doodle Art Trade.

Ok la selamat malam. Pilih dan drop komen seperti yang dinyatakan di atas.

Selamat malam

19 comments:

merahitujambu said...

saya amik yang pakai tupi tu ye..warna pink..terima kasih..nnt dh siap doodle sy beri th ye..

merahitujambu said...

*topi..
napa x nak buat doodle lagi..doodle awok cantik laa dear..nampak cm karton jepun

said...

saya nak doodle one. sangat comei dan kreatipp! nanti da siap dudel saye untuk awak, saye roger k

^__^

said...

ehh sori, bukann dudel one, dudel two. yang warne merah tu. comei2. tunggu tau!

feza said...

merah itu jambu : itu doodle five..ok2,tq2. memang style kartun jepun.. hehe

ain : ok.doodle two..ain yang punya.

feza said...

kejap2.. ain ada minta doodle ke hari tu?.mungkin feza terlepas pandang. Nnti saya buat lagi satu untuk blogger yang tak dapat yang ke 5. Sebab saya hanya buat 5 bagi mereka yang mintak hari tu.. Apa pun tq semua

Hans said...

wahh
comel2 je doodle kamu buat
buat la doodle versi lelaki plak
saya nak 1
hehehehehe

Noorul Amera Adnan said...

alolo comeynye smuanya xtahu nak pilih yang mana. mera pilih doodle one la boleh?? hee thanks feza

meaw said...

waaaaa,cantik laaaa!

Mizs Maisarah @ Mai said...

comelnya...

aleen aiden said...

style okeh!hu3

feza said...

hans : versi lelaki? erm.. tak tahu pandai melukis ke tak kartun lelaki.hehe..belum pernah buat lagi

Noorul Amera : ok..doodle one. ambilah

mizs Maisarah : tq

aleen aiden : hehe..

sifu im said...

aku nk dodol 1 leh??ko buat yg sangat lah kacak utk aku er..hehe

feza said...

sifu im : nak yang kacak ajer. kesian yang tak kacak.hahaha

||aLeaSaRa|| said...

wah serius kreatif!sis mmg kreatif tau!meriahnya dunia blogger dgn doodle!mmg comel tgk pakaian anime bertudung hehehe,hurm nanti bila nak buat segmen free doodle hehehe...

said...

aaa, baru saye paham. saye xpaham hari tu, kalo doodle awok xcukup, xpe.

^__^

kusyi said...

nk trade dgn awk boley?? cyez chomel!!

feza said...

aleasara : buat segmen? erm. feza juga baru berjinak dengan dunia doodle. tak berani nak buat segmen.

ain : takpe ain.ambil je.kita art trade. doodle boleh dilukis lagi. Teringin juga nak doodle dari ain.

Kusyi : tq. erm.. saya dah tutup utk trade. tapi takpela. just kusyi je ok. kita art trade.

DoodleLicious said...

kretifnyerrr dudel ni semua..