Wednesday, August 17, 2011

Menerima..

As salamualaikum

Menerima apa?? Aku dah menerima doodle trade dari Marjan. Yipiee!!.. Doodle ke dua yang ku terima dari art trade. Comel kan.. baju belang2 dan ada pemerah pipi. Suka juga pada matanya tu. Terima kasih Marjan. Terima kasih kerana sudi art trade doodle dengan feza. Klik nama untuk ke blog beliau. Ini doodle nya. tadaa..

Buat Kusyi pula.Maaf, doodle anda belum dibuat. Jadi, minta

Sekarang ni, cuaca pun dah tak menentu. Antibodi yang tak kuat, mudah lah nak hidapi deman. selsema dan batuk.

sila jaga diri ya semua.

Dan aku masih sakit kepala. Dan ini membuatkan aku lebih suka untuk..

selamat malam
salam nuzul quran..

10 comments:

aimi adilah said...

feza sy suke sgt kt doodle kamu.... xtaw nk ckp tp mmg sy suke sgt2 ahahha.. nk tukar2... sy xreti... :(

fiza said...

semua doodle feza chantek2 lah...suka sgt!... tp xpndai lah nak wat doodle hebat cam tuuu ;(

feza said...

aimi adilah..thanks.

feza said...

fiza : terima kasih kerana suka fiza. =)

Tak hebat pun feza ni. Feza ni pun baru je nak berjinak2 dgn doodle.apa pun.tq

ILA HonEyBuNNy said...

ada pipi merah lagi tu...hehe...

selamat malam..;-)

Mekz's! said...

feza...doodle kamu sgt lah cute.. (^^)

feza said...

sila honeybunny : haha.. mekap kat doodlse jadi la.itu yang pipinya merah

mekz's! : tq

shera haifa said...

moga cepat smbuh.. lg 10 hari nk raya nie..

Brilliant Marjan said...

happy sebab awk suka =)

fRaMe+LenSeS said...

Feza x sehat ka? nadh doa feza cpt sehat ya.. amin2.