Monday, August 15, 2011

merajuk..

As salam

Bermula nya ramadhan, aku selalu je buat doodle gaya anime. Adakah itu namanya juga doodle? apa tu doodle? Sila pembuat doodle jawab? haha..

Sebelum ni, aku dah cakap, watak utama doodle untuk blog aku adalah si toyol. Tapi, dah lama aku tak melukis beliau. Disebabkan kerana itu,

Photobucket

Alahai.. si toyol dah merajuk.. jeles dengan doodle anime pulak tu.

erk..

Ok, Kisah doodle trade, Aku baru je baca komen nya yang di post pada 13 Ogos, Tak perasan. Buat Ain, doodle yang anda pilih adalah milik anda. Kita art trade ok seperti yang telah aku nyatakan. Maaf, sebab tak menyedari komen tersebut. Doodle anda sangat2 cute. Teringin nak doodle anda. Rugi oo kalau tolak. Tak caya singgah la blog Ain. Harap dia jadi la art trade, plzz..

Juga buat kusyi, kita art trade juga. Maaf juga kerana tak menyedari komen itu juga. Terima kasih kerana sudi menjengah blog ni, dan sudi untuk art trade. Nanti lain waktu aku post doodle Kusyi ok.

Aku fikir, aku tak nak pinggirkan si toyol lagi. Kesian beliau.hek2. Lagipun, melukis toyol adalah paling mudah, berbanding doodle gaya anime tu.

erm..macamana nak pujuk si toyol ni ea. Aku tengah sakit kepala ni.. tapi bukan pasal toyol, tapi pasal aku rasa aku dah ada tanda2 nak deman.

Ok la.selamat malam.

13 comments:

nanad said...

comel lah toyol tu merajuk ;) saya pun rasa nak demam =.= take care selalu cik feza~

kimiez said...

nak jugak..hukhukhuk..

aimi adilah said...

ahahha.. hbs r toyol lari membawa ati yg duke lara :P

cik tehaa said...

comel laa! sian toyol tu :)

alif ismail said...

salam...

balas kunjungan...

thanks ye sis sudi komen blog alif...

rajin2 lah datang...

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh....

comeiiinya toyol tu majook...hehe...

semyumm ja tgk..ehhe

sama la..musim demam ke..ila pun xlarat neh...nak demam..

||aLeaSaRa|| said...

wah suka suka...sis buatlah tutorial animated gif tu best!1!meriahkan lagi entri dunia blogger dgn animated doodle.

p/s-->walaupun sedar tak reti buat doodle comel2,tapi nak gak lukis hehehe,sbb kdg2 n3 yg kite nak buat tu takde gambar sesuai dr google,nak dikgsikan


suka baca n3 d sini :)

merahitujambu said...

haa..kan dh majuk..ayookkkk

sifu im said...

asal toyol ko wrne kuning??bukan ijau??haha

feza said...

cik nanad : cik nanad pun sila jaga diri juga..moga incik deman tak datang singgah.

kimiez : erk..dah tutup la. sorry.

aimi adilah : dia merajuk kejap je tu

cik tehaa : toyol tu, dia memang nak orang kasiankan dia.

feza said...

alif : ya..terima kasih sudi datang juga

ila honeybunny : jangan deman ya ila honeybunny.. bulan2 pose, dugaan sikit.hehe

aleasara : buat tutorial.. erm
cuba aleasara tengok blog ni.

http://cello191.blogspot.com/2011/08/tutorial-animated.html

blog cello191. sila la lihat. Apa yang aleasara nak tanya, akan terjawab dsitu.

feza said...

merahitu jambu : haaaa..tak tahu.tak tahu.

sifu im : ini zaman dah maju la. toyol pun nak warna warni.haha

fRaMe+LenSeS said...

Nadh rasa gaya anime ni sgt comei.. :D