Monday, August 22, 2011

Doodle blogger - 1

As salam,

aku tak banyak BW hari ni. Internet sangat slow. Aku singgah blog merah itu jambu. Beliau bagi doodle free pakai baju raya. Sape tak nak dowh.. So aku pun terus click kanan.. hee
Terima kasih banyak2.

Ini doodle yang beliau buat. Lepas tu aku tambah ayat2..


Sebab aku tak banyak BW, jadi aku tak tahu siapa bagi doodle free. Kalau tak..sah2 aku akan tibai. p

Bukan senang tau nak buat doodle2 ni. Itu sebab aku kagum dengan mereka yang berani dan rajin buat doodle. Setiap bloggger ada gaya melukis masing2. Unik nya disitu.

Siapa nak bagi doodle free. Sila la shoutmix kat aku kalau baca entri ni dan bagi link sekali. Siapa tak nak barang free..hek2. Lepas tu leh aku buat koleksi doodle free dari blogger2.. syok bukan

Ini doodle free pertama aku ambik.. next, aku akan cuba melilau-lilau

Aku? Setakat ni aku tak buat lagi doodle free. Malu la, baju doodle aku je tak ada corak2. Tak pandai buat la. Huduh kan bila kosong je.



6 comments:

merahitujambu said...

doodle awok cantik laa dear..thank..leh buat kad raya lagi..=).salam syawal

oreocheesecakes said...

dah amik jgk doodle comey 2..:)

Bigdaddyz said...

macam2 doodle ada sekarang...meriah sungguh...

nanad said...

doodle cik feza di sini :

http://nardieya.blogspot.com/2011/08/misi-membayar-hutang-1.html

maaf lambat >.<

oreocheesecakes said...

da folow awk...:)

feza said...

merah itu jambu : hehee

oreocheesecakes : bagus2. comel kan.hehee

nanad : thanks cik nanad

oreaocheesecakes : tq