Friday, August 19, 2011

Lambat??

Assalamualaikum..

Aku jadi tak senang hati je. Rupanya, ada satu doodle yang aku belum bagi lagi. Maaf sebab terlambat. Buat kusyi.. ini untuk anda. Maaf, berbeza dengan work trade feza sebelum2 ni.

Bercerita tentang kisah LAMBAT..

Aku hadapi masalah berkaitan lambat?

Masalah yang sentiasa berlaku bila tiap kali aku nak online. Biasanya, aku sabar menanti loading je. Tapi kali ni, aku nak cakap jugak.

Nak kata tak bayar, bayar je tiap2 bulan. Bukan sikit mahu dibayar, kalah bayar bil api berbanding bayar Wifi ni. Tapi, kalau la wifi ni nak diajak race dengan encik siput.. rasa2 siapa menang?

Photobucket

so, kesimpulannya


Encik siput, anda bukan lagi yang paling lambat, sila jangan sedih2. Nanti kan aku buat siput sedut. erkk

k.Assalamualaikum..

Selamat bersahur.

15 comments:

aimi adilah said...

biar lambat asl selamat :) ahahah..

lambat2 pon doodle ny tetap lawa :) pandai feza lukis :)

farhana said...

Kalau mood online datang, tapi internet tak bagi kerjasama, memang berangin satu badan. hahaha

fiza said...

kdg2 wifi pun lmbab kan. laju broadband lg.n hencek siput tu..
dh la nk byr mhl.;(
btw, cantik lah doodle feza tu!..;))))

Nur Hamizzah said...

your doodle lagi cantik la~

jeles jeles. haha

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...ya...tengok...siput lagi cepat kan...ngeh3...

kretip la bagi contoh...i like..ehhe

selamat bersahur...

feza said...

aimi adilah : itula..biar lambat asal selamat. boleh online ni, kira bersyukur lagi drp tak dapat terus.hehe..

farhana : tau takpe farhana. itu yang jadi tension tu.

fiza : itula.dulu pakai broadband..slow juga.ingtkan pakai wifi laju..lebih kurang juga.huhuhu

feza said...

Nur Hamizzah : ala doodle mizzah cantik juga. xmo la jeles2. sama je kita ni semua.

ila honeybunny : biarlah siput rasa dia laju. kita ia kan je la.hek2

Hans said...

hehehehe
siput memang lambat
eh,cantik la doodle

Cik Bayan said...

eh..comel laa doodle tuh...da lama nk tya..lukis pakai apa?

feza said...

Hans : siput cepat ke? ok fine2..haha

cik Bayan : lukis guna adobe ilustrator. feza tak pandai nak lukis guna photoshop.Kalau edit gambar reti la.hehee

merahitujambu said...

guna adop ilustration?wah..pandainyaa...awok guna apa sampai lambt loading?sy guna streamyxs

feza said...

merahitujambu : reti yang basic2 je. guna Wifi..

BuLat i2 CirCLE said...

broadbnd nh bile nak donlot n tengok video kt youtube laju je..nk b'blog mmg lembap r

feza said...

bulat : haha..unik tu. biasanya kalau broadband mula nak slow, buffering youtube pun berjam2.nak download lagi la. separuh jelan ptus.

kusyi said...

assalamualaikum.. alahai.. baru perasan ada doodle untuk kusyi kat blog kak feza... thanx kak! :)