Friday, May 11, 2012

i'm waiting

Assalamualaikum.

Agak lama tak menziarahi blog ni.. perghh bersawang.

Semalam 10/05 merupakan hari kelahiran ayah yang ke-64.
Hari ahad ini pula merupakan hari ibu.
Lepas tu nanti sambut hari guru pulak pada 16 Mei.

Sekarang ni, aku pun menanti juga satu hari istimewa pada bulan ni.. jeng..jeng.jeng..

Ok la, apa pun start dari semalam badan aku ni dah tak berapa nak kuat menahan virus selseman. Hidung ni dah seperti paip air yang tak ditutup. Dah beberapa paket penadol soluble aku balun, still macam tu la jugak.
Tapi tak mengapa, itu semua dugaan.

Nikmatnya kita dapat bernafas bukan??.

Apa pun, jadikan hari2 anda penuh ceria. peace no war



6 comments:

Hanamiko Sakura said...

makan ubat banyak2x ye kak.. hehe..
hari apa ye tu yang ditunggu-tunggu tu.. hehe

Gen2Merah said...

kalau dah kena selsema, nak tido pun payah.. apatah lagi nak wat keja.. alahai.. cepat2 makan ubat... banyakkan aktiviti riadah lain kali yaa

Cik Cempaka said...

comel teddy bear..nak pinjam bleh (^^)

Ryu on ahsfantasy24.com said...

ur followed, kte sgt suka tgk
doodle2 di page nie ;)

semoga cepat sembuh ye ^^

Hanif said...

bulan ini bulan yang istimewa buat fiza yek....

Ryu on ahsfantasy24.com said...

bnyak tarikh yang istimewa mei ni,
harap kita dapat memanfaatkan sisa
hidup ini dengan penuh keberkatan:)