Sunday, October 7, 2012

tikam depan-depan

Assalamualaikum

Korang pernah rasa tak situasi kena 'tikam depan-depan'.

Anda semua yang membaca blog ni sebagai orang yang berilmu, mesti dah faham maksud yang aku nak utarakan ni. Hari ni, aku memang kena macam ni. Aku rasa betul-betul dikhianati.

Sekuat mana aku tenangkan diri aku, selama mana aku nak menahan tangis, Tangan aku ni tak lepas dari membentuk satu gengaman padu. ya.Marah.. itulah yang paling mendominasi emosi aku waktu ini.

Paling menyakitkan hati, orang yang tikam kita tu, boleh buat muka tak bersalah depan kita. 
arghh..



8 comments:

Nelly The Strange said...

selalu dah kena . :(

timm_bill said...

sabar la ye..ujian tuh..jgn pi tikam dia blik pulak..

keri ikhwan said...

report polis. tapi sebelum tu kena cepat2 pergi hospital, hentikan pendarahan, jahit luka dan bubuh ubat.

:P

Tikam depan-depan sekurang-kurangnya kita tahu siapa musuh kita.
Lagi bahaya kalau ditikam dari belakang. musuh dalam selimut, gunting dalam lipatan.

apa pun semua itu ujian. hidup tetap perlu diteruskan. langkah tetap perlu diatur. :)

Hanif Idrus said...

Dalam kehidupan ini pasti kita akan jumpa perkara macam ini.. That life.
Hadapinya dan luahkan marah anda..lama2 hilag juga...

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

kusyi said...

jom join GA http://khusyee03.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

Haryz Khairuddin said...

paham.. n pernah alaminya.. yg lagi best orang yang buat tu kawan baik yang aku paling percaya. siap buleh gelak2 lagi depan aku.

tapi masa mengubat segalanya. coz I believe everything happens for a reason.. right?

Haryz Khairuddin said...

paham.. n pernah alaminya.. yg lagi best orang yang buat tu kawan baik yang aku paling percaya. siap buleh gelak2 lagi depan aku.

tapi masa mengubat segalanya. coz I believe everything happens for a reason.. right?