Tuesday, July 16, 2013

Geli

salam

Oo hai oo..

kerinduan pada blog, jadi, aku kena menjengah juga walaupun aku punya line tenet dah macam @#$%^&..  

Stress

Hari ni,dah hari ke-7 ramadhan. Tahniah yang masih berpuasa penuh.
Bercerita tentang tajuk lah kan, Aku agak 'geli' dengan kisah couple seminggu tu. Ayat2 manis bukan main. Janji bagai. Aku dah tahu lama, saja je tak pos awal2.. Mesti ada orang cakap, 'cerita dah lapuk beb".. hehe ..Ahh.. pedulikan.

Aku juga geli plus nak muntah bila ada orang muntah depan aku. Aku rasa itu penyakit aku sendiri tak dapat nak kawal, automatik aku sendiri nak termuntah bila secara tidak sengaja aku tengok sesuatu lendir yang boleh menggeletek urat geli ku ini.  Ini geli tahap dalam tekak. eh ada ke ek? tapi bulan puasa ni, aku kena pastikan aku tidak terbatal puasa kerana itu lah.

Aku juga
geli pada beberapa jenis binatang/ haiwan or serangga.
Aku pernah cerita kan, yang aku memang geli pada lipas. Itu campur geli dan takut.
orang lain, mungkin binatang lain. 
Dan kebanyakkanya orang geli pada KATAK. Aku tahu sorang kawan aku ni geli katak, tapi tak takut, cuma geli sahaja. haha.. jadi aku dedikasikan lukisan katak ni kat beliau,muhahahaaa


 Kacak sik katak kamek? 
aieh.. kalaka sarawak pulak dah..

ok. dan untuk kawan aku tu, Terima kasih atas pemberian mafla.
Latest ni, bau kilang lagi. Perlawanan Malaysia Vs Barcelona
Mana ada lagi jual kat kedai lain ni.. eh eh eh.. bohong sangat tu. Tapi kalau ada pembaca2 nak beli mafla yang seperti si toyol ni. Hangpa semua leh habaq kat ceq na. Itu nanti kita discuss lain.


 salam.. 

1 comment: